САГА 2000 ООД
РАБОТНО ВРЕМЕ
7:30до 18:00 ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК
7:30 до 13:30 СЪБОТА
Почивен ден НЕДЕЛЯ
За нас

За нас

Магазин за строителни материали - Сага-2000 ООД

„САГА-2000” ООД е създадена преди повече от 20 години с желание да бъдат задоволени нарастващите потребности от строителни материали и свързаните с тях услуги и продукти.

През годините НИЕ се доказахме като фирма, на която клиентите могат да имат доверие. Знаем, че има най-малко три основни причини, поради които можем да работим заедно – това са нашият дългогодишен опит и професионално отношение, коректността ни както към нашите клиенти, така и към контрагентите, които са ни оказали доверие да сме представители на техните марки, конкурентноспособността на предлаганите от нас стоки и услуги.

Нашите предимства – гаранция за качество, богат избор, наличности на склад. Активната номенклатура на фирмата включва вече над 20 000 артукула. САГА 2000 ООД предлага продукти на водещите марки в областта на строителните материали. Ние разполагаме със собствен автопарк, посредством който материалите се доставят до обекта на клиента.

Предлагаме всичко за строителството, ремонта, инсталациите и изолациите на водещи производители и вносители. Твърдо гориво за отопление. Обработка на дървен материал. Дърводелски услуги. Бетонов център с бетоновози и бетонпомпи. Автокантар до 80 тона.Производство на варов разтвор.

ЗАПОВЯДАЙТЕ! ПРИ НАС ЩЕ СПЕСТИТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ!

За нас